כתמי זיעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

06/01/2016 | 11:01 | מאת: לילך

שלום ד"ר אני סובלת מעט מכתמי זיעה לאחר שאני הולכת רגיל לעבודה בעודי שקית ,שקית אני משתמשת ב דאודורנט קרם ספורט של חלבלבין ודאודורנטים של גרינה שזה ל48 שעות וניסיונות של כל מיני דאודורנטים ,הרייח לא חריף אבל יש כתמים בקיצור מרגישה שלא בנוח ואני עובדת עם קהל וכל שניה אני מטורדת עם רואים מרגישים מריחים ולמה יש כתמי זיעה ומה אתה מציעה לעשות? תודה

09/01/2016 | 23:55 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

התופעה מוכרת וקרויה הזעת יתר . יש מספר אפשרויות טיפוליות אשמח לסייע לחא רבדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין