גרד בכל הגוף אחרי צינתור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

06/01/2016 | 08:54 | מאת: אבי

בשבוע האחרון אבא שלי סובל מגרד נוראי בכל הגוף לאחר צינתור. בהתחלה אמרו לו שזה בגלל הדיו, אחר כך החליפו לו כדור שנתנו לו לקחת אחרי הצנתור, ובשלושת הימים האחרונים הוא מטופל בסטרואידים. הסטרואידים לא עוזרים והוא סכרתי, כך שהסכרת משתוללת ולחץ הדם גבוה מאוד. אודה לכל עצה בנושא, כרגע הרופא המנתח אומר להמשיך עם הסטרואידים ורופא המשפחה אומר להפסיק בגלל הסכרת.. אנו מבולבלים מאוד.

09/01/2016 | 23:56 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין