בפנטן משחה\קרם והאזור האינטימי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

02/01/2016 | 10:29 | מאת: ירדן

שלום. הבעיה שלי היא גרד על הדגדגן תקופה ממושכת של לפחות שנה, לאחר בדיקות רבות אצל גניקולוג שיצאו תקינות ולאחר בדיקת אלרגולוג ובדיקת "טסטים" במרפאת עור מין הוחלט לתת לי למרוח חודש "בפנטן", יש לי חשש שאו הרוקח התבלבל או הרופא המפנה. נתנו לי משחת בפנטן שמיועדת לתפרחת חיתולים וכו' ידוע לי שיש גם קרם בפנטן שמיועד לגרד וגירויים. מה המשחה שמתאימה לי? למריחה על הדגדגן במשך חודש. שאלה נוספת יש סטרואידים ב"בפנטן"? האם אפשר להשתמש בבפנטן כשאני לוקחת אנטיביוטיקה ופרוביוטיקה? זה לצורך דלקת בדרכי השתן. תודה ושנה אזרחית טובה.

02/01/2016 | 11:48 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. למיטב ידעתי בבסיסם התכשירים דומים 2. אין בעיה למרוח על הדגדגן 3. אין במשחה סטרואידים 4. אין בעיה להשתמש במקביל לפרוביוטיקה דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

09/01/2016 | 13:06 | מאת: ירדן

שלום שוב ד"ר פרידמן בהמשך לתגובתך התחלתי אתמול להשתמש בקרם להקלת גרד - "בפנטן" וזה אפילו מגביר את הגרד באיבר המין. כמו שכתבתי לך בתגובה הראשונה הייתי מלא פעמים אצל גניקולוג והבדיקות היו תקינות. עם זאת, אתמול סיימתי אנטיביוטיקה עקב דלקת בדרכי השתן, יכול להיות קשר? לזה שהמשחה לא עוזרת בגלל זה? בכל אופן לאיזה רופא עליי לפנות עכשיו כדי להמשיך טיפול.? גרד בלתי נסבל של כמעט שנה. אני סובלת ואף נמנעת מקיום יחסי מין

מנהל פורום רפואת עור ומין