מה קורה לי בקרקפת? :(

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

29/12/2015 | 23:45 | מאת: מ

שלום, זה מספר חודשים שאני חווה גירודים קשים באזור הפדחת לעיתים מלווים בתחושת עקיצה ושריפה. ניתן לראות בברור מעין פצעונים קטנים ואדומים (לא רבים במיוחד) מה גם שלעיתים ישנם כמו פצעים פנימיים יותר גדולים וכואבים שעוברים לאחר זמן מה. ביקרתי אצל מספר רופאי עור. חלקם הציעו סוגי שמפו שונים, טיפות, תמיסות לטיפול בפטרות, דלקות עור וכדומה. רופא אחד אפילו טען שאין לי שום דבר ושמדובר בתגובות נוירולוגיות הנובעות מלחץ?! באמת שאני לא מצפה לאבחון מדוייק בטח מבלי לראות ויזואלית אבל מנגד אני כן מצפה להערכה כל שהיא והמלצה או הפנייה לרופא שמסוגל לתת לי מענה הולם. ובבקשה, אין צורך לומר לי "גש לרופא עור לייעוץ/אבחון..." תודה רבה!

02/01/2016 | 11:54 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

צר לי איני יכול להעניק טיפול בדרך זו לאור תאור מצבך. במידה ותהיה מעונין אשמח לנסות לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין