טיפול בסבוריאה ?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

29/12/2015 | 08:44 | מאת: רועי

שלום רב, יש לי סבוריאה ולפני כמה שבועות הייתי אצל רופא העור של, קיבלתי טיפול בקרם בטאקורטן ולאחר כמה ימים של שימוש לעבור לקרם ניזורל. הניזורל לא בדיוק עוזר והפנים שלי מתחילות להתקלף ולשרוף( ליד האף ומסביב לאזור השפתיים), המצב לא נעים פיזית ואסתטית. התור הכי קרוב לרופא עור הוא עוד כשלושה שבועות, רציתי לשאול מה דעתך, לחזור לבטאקורטן עד התור כי הוא הצליח להשפיע על העור לעומת הניזורל ? או להשתמש בקרמים יותר "טבעיים" כמו סבוקאלם ? תודה רבה

31/12/2015 | 16:34 | מאת: שחר

אם תמשיך למרוח סטרואידים כמו בטאקורטאן תביא על הפנים שלך אסון. תחפש בגוגל - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור ושם תחפש סבוריאה. יש באתר את קרם סבורם לסבוריאה 3 סוגים . זה הדבר הכי טוב בעולם לסבוריאה.

02/01/2016 | 11:56 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לחזור לבטאקורטן לשבוע אחד נוסף דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין