הרפס זוסטר??

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

23/12/2015 | 13:55 | מאת: מור

לפני השבועיים וחצי בערך, הופיעו לי פצעונים, חלקם עם ראש לבן על הזרוע. זה מאווווד גרד, חשבתי שאלו עקיצות יתוש ולא התייחסתי אבל זה לא עבר. לאחר כמה ימים התחיל לשרוף לי היד בליווי כאב , זה רק מחמיר מאז( היה הקלה של יומיים בכאב אבל זה חזר לכאב ה"רגיל"). בנוסף היו גם כמה ימים של כאבי ראש ממש חזקים. אני 4 חוד אחרי לידה הרגשה כללית חלשה ולפעמים מותשת למרות שאני ישנה בלילה רוב הזמן והבדיקות בסדר. האם יכול להיות שזה הרפס שוסטר? רוםאת המשפחה אמרה שזה לא מופיע בזרוע. ואולי זה לא קשור אבל הקטנה שלי חלתה באבעבועות לפני כמה ימים והיא דווקא מחוסנת

23/12/2015 | 21:31 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

קחי את התינוקת ופני לבדיקה אצל רופא עור. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין