בוקסר

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/12/2015 | 22:42 | מאת: אנונימיס:)

שלום ד"ר פרידמן האם מבחינה הגיינית ומבחינה של לחץ על הביצים כדי להסתובב עם בוקסר? שמעתי שהבוקסר לוחץ על הביצים והזרע פחות איכותי. אבל גם שמעתי שבלי תחתונים השפיץ של הפין מתחכך עם המכנס ואז זה גורם לתפקוד פחות טוב מה את אומרת והאם מה שאמרתי נכון? ואם כן מה נכון?

23/12/2015 | 21:35 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יש יתרונות וחסרונות לכל סוגי התחתונים וגם ללכת עם ובלי. לכן בחר את הנוח לך. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין