יבלות בגב היד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/12/2015 | 12:44 | מאת: ריקה

שלום. ךלפני שלוש שנים נידבקתי מחברה וצמחה לי יבלת בגב היד. לא טיפלתי בזה בכלל והמצב החמיר עד ששתי הידיים שלי מכוסות יבלות, יש יותר גדולות ויש פחות. אני כבר לאחר שלוש טיפולים של חנקן אבל יש כמה גדולים שלא מתקדמים. היבלות מאד לא אסטטיות בלשון המעטה ואני ממש מתביישת.. האם יש אפשרות להריץ את התהליך של הסרה חוץ מטיפולים סידרתים בחנקן?

23/12/2015 | 21:44 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אפשר גם בלייזר אך בכדי לוודא שהינך מתאימה לכך עלי לבדוק ולאבחן את המצב. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין