עזרה, אני מיואשת.

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

15/12/2015 | 00:38 | מאת: מישהי

היי, תודה רבה על המענה, שנים על גבי שאני מתביישת להיבדק, זה דוחה אותי ומבייש אותי. יש לי בעיה ביריכיים הפנימיות, בעור שם. תמיד יש לי שם סוגשל שחורים (כמו שיש על הפנים) ולעיתים קרובות מופיעים של גם פצעים ואפילו מוגלתיים עם גולה פנימית, האזור תמיד כהה, אדום והעור שם מצולק וכואב. בגלל זה שנים שאני לא הולכת עם בגדי ים... ממה זה? ומה אפשר לעשות? אני נערה ואני מפחדת מאד שביום מן הימים כשאצטרך לשכב אני פשוט אתבייש בגלל זה...

15/12/2015 | 22:29 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

חשוב להתגבר ולגשת לבידקה אתל רופא עור דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין