הסרת קסטנלזמות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

13/12/2015 | 12:52 | מאת: גלעד

שלום רב, יש לי שני קסטנלזמות קטנות. אחת מתחת לכל עין. כעיקרון, בדיקת דם לא העלתה ממצאים חריגים לגבי רמות כולסטרול (כן היה בילירובין יותר גבוה מהתקן אבל חבר רופא משפחה שראה את הבדיקות אמר שהם בסדר גמור). מעבר לכך אין היסטוריה משפחתית, גם במעגלים רחבים ומשני הצדדים, של קסטנלזמות כך שלא ברור לי מה הסיבה. יש לי שתי שאלות. אחת, לגבי הטיפול. אני מעוניין להסיר אותם. זה פגם אסתטי שמפריע לי. ביררתי במרפאות פרטיות ושם המחיר מגיע ל4500 ש"ח כאשר רובו הוא התשלום לחדר ניתוח. הייתי מעוניין לדעת אם אפשר לעשות ניתוח כזה דרך הקופה (אני בכללית) ובכמה זה יותר זול בערך. שנית, לגבי הקסטנלזמות עצמן, כפי שציינתי אין היסטוריה משפחתית בכלל והבדיקות יצאו תקינות. מה יכולה להיות הסיבה והאם כדאי להיבדק שוב?

15/12/2015 | 22:35 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין