הרפס בשפתיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

29/11/2015 | 07:00 | מאת: קוקי

שלום רב, בעקבות התקפים חוזרים של הרפס (כל שבועיים), התחלתי לנטול לפני כחצי שנה אציקלוביר בתדירות של כדור אחד במקום שניים כמו שנאמר לי. למשך כמה זמן ניתן ליטול את הכדור? האם יש השפעות על כניסה להריון? בנוסף, לפני חודשיים הופיעו לי שקעים לרוחב בחלק מהציפורניים בידיים. האם ישנו קשר? תודה מראש ושבוע טוב!

02/12/2015 | 22:35 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ממליץ לפנות לרופא עור לקבלת הסבר וטיפול מתאים דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין