שיערות הפוכות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

27/11/2015 | 13:50 | מאת: שי

שלום דר , אני מתאמן כבר הרבה שנים וכדי להיות אסטתי אני מוריד שיער בשעווה\לייזר תלוי באיזה אזור , גיליתי שבגלל השעווה יש שיערות שצומחות לי הפוך וכל שיערה שצומחת הפוך עושה לי פצעון רציתי לשאול מה אפשר לעשות אם יש לזה טיפול לבד? זה עובר לבד או שצריך ללכת לקוסמטיקאית ? מה הפיתרונות שאתה יכול להציע לי .. תודה מראש:)

02/12/2015 | 22:36 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

כדאי להסיר את השיער בלייזר או קרן אור דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין