ליכן פלנוס

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

25/11/2015 | 07:09 | מאת: ליכן

שלום, בת 32, לפני כחמש שנים היתה לי התפרצות ראשונה של ליכן פלנוס שכלל עור, פה ואיבר מין. לאחר כשנה הכל חלף. לאחרונה חזר לי ליכן פלנוס בפה ובאיבר המין. 1. האם יש מה לעשות בנושא? 2. לאילו רופאים עלי לפנות? 3. אני מניקה, האם יש מניעה לעשות זאת בזמן התפרצות? תודה

25/11/2015 | 17:11 | מאת: בועז

לא נסיון שלך להגיע לרופא עור ובאמצעותו תקבלי סטרואידים. זה מה יש ברפואה עור יהפוך את המחלה לסיוט של החיים. השאלה לאיזה רופא לפנות מיותרת איפוא. תלכי לגוגל ולא להתקרב לרופא עור.

02/12/2015 | 22:39 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. יש מה לעשות 2. רופא עור 3. אין מניעה דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין