קילופי עור בכפות הידיים + תמונה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/11/2015 | 19:45 | מאת: יעקב

שלום רב ד"ר מזה כחודש סובל מקילופי עור ב2 כפות הידיים. להלן התמונה של הידיים: http://i66.tinypic.com/i2oppt.jpg האם אתה יכול להגיד לי דרך התמונה מה זה ומה הטיפול המומלץ? או שרק ביקור אצל רופא עור יעזור לאבחן ? אני מורח כל הזמן משחות ידיים שונות אך כבר חודש הקילוף לא נעלם אשמח לעזרה תודה מראש

02/12/2015 | 22:41 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ביקור אצל רופא עור בהחלט יכול לעזור.. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין