הסרת שיער שגדל על הפין עצמו

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/11/2015 | 08:41 | מאת: ערן

שלום דר. לאחרונה התחיל לגדול לי שיער לאורך איבר המין עצמו. עשיתי משהו מטופש והסרתי בתלישה ... מה שגרם לזה לגדול עוד יותר מיותר לציין את אי הנוחות שזה גורם... כמובן שיש את האופציה של גילוח - הבנתי שזה לא מומלץ ממספר סיבות , החל מסכנת חתכים , דרך כך שזה גדל מהר ושיער נוקשה יותר להבנתי משחות הסרה לא מיועדות לאזור הפין. לייזר? - האם קיימים סיכונים? ואם כן איזה ? אודה לך אם תציין את פתרונות נוספים הקיימים להסרה . תודה מראש ערן

02/12/2015 | 22:43 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. תכשירים להסרות שיער דוגמת וניקה 2. מחט חשמלית 3. הסרת שיער בלייזר/קרן אור דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין