היי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/11/2015 | 22:45 | מאת: בר

היה לי שטף דם ממש קטן בפנים ומרחתי עליו טראומיל במשך שלושה ימים, אחרי שלושה ימים נוצרה באיזור כוויה(באיזור שמרחתי ממש ממש אדום), האדום חלף לאחר יומיים אך עכשיו יש במקום ממש יובש כאילו העור מקולף שם וסדוק..האם יש סיכוי שהמשחה גרמה להידקקות העור באיזור ולנזק בלתי הפיך באיזור? או שסביר להניח שהסדקים האלה זה משהו שיהיה חייב להסתדר בסוף? אני ממש מפחדת שזה לא יעבור.

02/12/2015 | 22:44 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

קשה לתאר שנגרם נזק בלתי הפיך דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין