פצעים מעל איבר המין (איזור עצם הפלביס)

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

18/11/2015 | 13:27 | מאת: לי

אני בת 32 לאחרונה גיליתי שני פצעונים באיזור שמעל איבר המין, מבדיקה באינטרנט נראה שהם מאוד דומים לפצעים שמופעים בהקשר של וירוס הפיפלומה. האם יש צורך לפנות לרופא עור או נשים? ממה נגרמים פצעים אילו? האם אפשרי להידבק מטיפול בלייזר במקום?

21/11/2015 | 20:40 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. במידה והפצעים ממוקמים מחוץ לצוואר הרחם יש לפנות לרופא עור. בלי קשר יש לפנות לרופא נשים לוודא באם ישנם נגעים על צוואר הרחם. 2. יש לטפל בנגעים. 3. סיכוי נמוך להידבקות בדרך שציינת דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין