טיפול בפיגמנטציה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

17/11/2015 | 09:23 | מאת: דפנה

שלום הייתי אצל הרופא עור לפני שבוע בגלל פיגמנטציה בפנים הוא נתן לי משחה בשם רם-אויט 0.025 אחוז טיפול בחטטת פצעי בגרות לאחר שמרחתי פעם ראשונה את המשחה הפנים שלי נהיו לי אדומות מאוד וכל העור שרף לי . האם המשחה הזאת מיועדת לפיגמנטציה? מאז יש לי פריחה בפנים אדמומיות פיצונים יובש חזרתי אליו והוא נתן לי עוד משחה mometasone חשוב לציין שלא היו לי בעיות עור עד היום וההרגשה שלי שהעור שלי נהרס. האם יש סיבה לדאגה ?

21/11/2015 | 20:44 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

התכשיר יעיל פני לרופא לקבלת הסברים לגבי אופן השימוש דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין