חשד למחלת מין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

14/11/2015 | 09:36 | מאת: תום

שלום! ביום רביעי קיימתי יחסי מין שבמהלם האיבר מין שלי התחכך בשלה, אך השתמשתי בקונדום לאחר מכן. יום לאחר מכן הרגשתי שהבלוטת לימפה שלי בצד שמאל במפשעה נפוחה יחסית, בנוסף גיליתי כל מיני גושים קטנים(כ-6-7) על שק האשכים בצד שמאל, שכאשר אני נוגע בהם זה קצת כואכ. האם מחלת מין יכולה לעבור אליי תוך יום ? בנוסף, אין תור פנוי לרופא עור ומין במהלך שבוע הבא, יש רק עוד שבועיים. מה אני יכול לעשות בינתיים? תודה רבה, תום

21/11/2015 | 20:48 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. בדכ לא 2. אשמח לסייע במסגרת המרפאה דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין