מולוסקום ויראלי

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

13/11/2015 | 21:08 | מאת: ליאל ק.

שלום, לבת שלי (בת 7) הופיעו בגס יבלות מסוג מולוסקום ויראלי. לפי מה שהבנתי מהרופא זה עובר לבד ללא טיפול תוך שנתיים. אחת היבלות הייתה גדולה ועם חומר לבן בפנים (השאר ממש קטנות) . הילדה "פיצצה" את היבלת והלבן יצא...עכשיו זה נהיה אדום וגם קצת אדום מסביב.. יש צורך בטיפול? האם זה בסדר לפוצץ? תודה מראש.

19/11/2015 | 18:38 | מאת: דנה

בתקווה לחסוך לך ולילדה סבל מיותר. אל תאמיני לרופא שיאמר לך כאן שאין טיפול ושזה יחלוף מעצמו. זה ימשך כמה שנים טובות ובמהלכן הילדה תדביק עוד אחרים בסביבתה ואת עצמה. כל הסרה שתעשי אצל רופא עור בחנקן או בכפית כירוגית כרוחה בכאבים עצומים והיבלות יכפילו את עצמן. ברוך השם שיש גוגל והתרופה למולוסקום קיימת והיא כאן בארץ. תחפשי בגוגל : הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור זה אתר מחלות עור ברמה עולמית. באתר יש את כל המידע על משחות שמחסלות את המולוסקום. אלו משחות צמחיות שאין להם שום תחליף אחר. אל תבזבזי את הזמן שלך . בתקווה שחסכתי לך סבל מיותר ולילדה כמובן. דנה

21/11/2015 | 20:48 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יש צורך בטיפול אנטיביוטי מקומי אין צורך לפוצץ דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין