פרופסיה או השתלת שיער

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

06/11/2015 | 21:54 | מאת: דורון

אני בן 25 ויש לי מפרצים מקדימה (אין איבוד שיער בשאר האזורים). אני מתלבט בין פרופסיה אבל רופא העור אמר שצריך לקחת אותה 9 חודשים כדי לראות האם יש תוצאות, לבין השתלת שיער - אבל אני לא יודע האם כדאי והאם השתלת שיער בארץ נראית טבעית ולא מורגשת, צריך עזרה.

10/11/2015 | 23:42 | מאת: רועי

מניסיון אישי, פרופסיה אכן עזרה לי מאוד בעצירת ההתקרחות/נשירה. ביצעתי השתלה אחת בארץ והתוצאה לא הייתה טובה כל כך. ביצעתי השתלה נוספת מקצועית ורצינית מאוד בקפריסין עם תוצאות מעולות, בסוף החודש אני אבצע אחת נוספת להשלמות. התוצאות מדהימות, בדוק את חברת HDC, יש להם נציגות בארץ. מומלצים בחום, אוכל לתת לך יותר פרטים אם תרצה. אגב, אני עם פרופסיה כבר 6 שנים בערך והשתלה ראשונה עשיתי לקראת גיל 24, את השנייה בגיל 26.5.

13/11/2015 | 00:16 | מאת: דורון

אז אמורים להשתמש בפרוספיה לנצח כדי לשמור על התוצאות? והאם גם אחרי ההשתלה אתה משתמש בפרופסיה ולמה? האם אתה מתכוון להמשיך איתה לנצח? והאם יש לך תופעות לוואי ממנה?

מנהל פורום רפואת עור ומין