פרופסיה או השתלת שיער
דיון מתוך פורום רפואת עור ומין
ההודעה שלך התקבלה בהצלחה
היא נמצאת כעת בבדיקת עמידה בנהלי הפורום
ההודעה צפויה להתפרסם תוך 24 שעות ממועד הגשתה
במידה וההודעה לא פורסמה בתוך 24 שעות, מומלץ לעיין שוב בנהלי הפורוםולהעלות את ההודעה מחדש.
אני בן 25 ויש לי מפרצים מקדימה (אין איבוד שיער בשאר האזורים). אני מתלבט בין פרופסיה אבל רופא העור אמר שצריך לקחת אותה 9 חודשים כדי לראות האם יש תוצאות, לבין השתלת שיער - אבל אני לא יודע האם כדאי והאם השתלת שיער בארץ נראית טבעית ולא מורגשת, צריך עזרה.
מניסיון אישי, פרופסיה אכן עזרה לי מאוד בעצירת ההתקרחות/נשירה. ביצעתי השתלה אחת בארץ והתוצאה לא הייתה טובה כל כך. ביצעתי השתלה נוספת מקצועית ורצינית מאוד בקפריסין עם תוצאות מעולות, בסוף החודש אני אבצע אחת נוספת להשלמות. התוצאות מדהימות, בדוק את חברת HDC, יש להם נציגות בארץ. מומלצים בחום, אוכל לתת לך יותר פרטים אם תרצה. אגב, אני עם פרופסיה כבר 6 שנים בערך והשתלה ראשונה עשיתי לקראת גיל 24, את השנייה בגיל 26.5.
אז אמורים להשתמש בפרוספיה לנצח כדי לשמור על התוצאות? והאם גם אחרי ההשתלה אתה משתמש בפרופסיה ולמה? האם אתה מתכוון להמשיך איתה לנצח? והאם יש לך תופעות לוואי ממנה?