שיזוף

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

03/11/2015 | 19:52 | מאת: דנה

הידיים שלי השתזפו לעומת שאר הגוף בחודשיים האחרונים..חלק אחד הרבה פחות השתזף, החלק הפנימי של היד. יכול להיות שהחלק הזה איכשהו נחשף פחות לשמש וכשהשיזוף ירד העור יהיה אחיד או שזה נראה כמו משהו לא תקין? החלק הבהיר יותר הוא בצבע של כל הגוף, נגיד שמסובבים את היד לכיוון האחורי שפחות משתזף אז זה באותו הצבע. יש מצב שהשיזוף ירד והעניין יסתדר? אם כן האם שיזוף בידיים חייב לרדת בחורף? תודה מראש!

04/11/2015 | 21:20 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ייתכן שהשיזוף ירד. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין