פצעים בבסיס הפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

02/11/2015 | 10:38 | מאת: דב

שלום, לפני כשנה שכבתי עם מישהי בלי קונדום ויום אחרי זה הופיעו לי בבסיס הפין פצעים קטנים שנעלמו לאחר כחודש. מאז כל חודש/חודשיים הם חוזרים באותו המקום. הם מתחילים כשלפוחיות קטנטנות וקצת שורפות, שהופכות לפצעים קטנים שמגלידים ונעלמים. כל המחזור לוקח כשבוע. הייתי אצל רופאת עור שאמרה שהיא חושבת שזה הרפס ונתנה לי זובירקס, לקחתי אותו לפי ההוראות שלה, אבל הפצעים ממשיכים להופיע פעם בחודש/חודשיים. יש השערות? תודה !

04/11/2015 | 21:23 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין