גירוד בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

31/10/2015 | 16:53 | מאת: יובל

שלום לפני כשבוע חזרתי מחו"ל, שהיתי שם במלון, ובימים האחרונים אני מרבה להתגרד ברוב חלקי הגוף לאורך היום. יצא לי לראות שבמקום שמגרד יש "לכלכוך" קטן, ושגירדתי אותו שמתי לב למרבה התדהמה שהוא זז! ואז מצאתי עוד כמה בודדים כאלה, וזה לא עובר. צילמתי אותם, ואשמח להעביר את התמונות כדי לקבל עוד מידע עבור זה. אשמח לעזרה, יובל.

04/11/2015 | 21:25 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנה לרופא עור לאבחון וטיפול דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין