סבון לשטיפה אנאלית

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

30/10/2015 | 19:16 | מאת: בן

אני מחפש סבון המתאים לשטיפה אנאלית - אסור להשתמש בסבון רגיל מכיוון שהוא מייבש ופוגע במעי. וקראתי שסבון על בסיס ירקות הוא פתרון טוב. אני מחפש סבון מסוג זה ולכן אני שואל האם הסבון medimix 18-HERB AYURVEDA עונה על הדרישה הנ"ל או אולי סבון אחר שנמכר בארץ?

04/11/2015 | 21:28 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יד שלא תנסה לא תדע... דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

09/11/2015 | 22:48 | מאת: בן

הרי כל הסיבה להשתמש בסבון מיוחד הוא כדי שהוא לא ייבש את המעי. אבל אני לא יכול לדעת האם הוא מייבש או לא. אז אני רוצה מראש לבחור סבון טוב. לכן אני שואל איזה סבון מתאים.

מנהל פורום רפואת עור ומין