שריטות על איבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/10/2015 | 17:03 | מאת: חן

שלום, יש לי בעיה מטרידה מאוד בשנה האחרונה..מידי פעם מופיע על איבר המין שלי מעין "שריטות" יבשות בחלק העליון או לחילופין לאורכו,העור בחלק הזה נעשה מאוד מחוספס.אין לי מושג ממה זה נובע....האם יתכן שזה קשור לקיום יחסי מין עם בנות זוג שונות?אולי לשימוש בקונדום? או סתם אלרגיה למשהו? תודה מראש על תשובתך. חן

24/10/2015 | 22:37 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לענות לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין