עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/10/2015 | 14:41 | מאת: דורין

בת 21. איך אפשר להימנע מיציאת ורידים עדינים ברגליים ובפנים? מפחדת שזה יחמיר. האם זה יכול להיות מלחץ? והאם יש סיכוי שזה משהו שכמו שיצא יכול פתאום בלי שאשים לב להעלם ולהיספג בחזרה בגוף? אני רגילה לעור מושלם וחלק וזה קרה לי בבת אחת בחודש ואני ממש היסטרית לגבי זה. תודה רבה!

24/10/2015 | 22:35 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

התופעה בדכ מחמירה ויש לטפל בה באם מחפשים שיפור דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

25/10/2015 | 10:40 | מאת: דורין

איך אפשר לטפל בה? שינוי תזונתי ויטמינים וכושר יכולים לעזור לעניין?

מנהל פורום רפואת עור ומין