לייזר להעלמת צלקות בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/10/2015 | 14:07 | מאת: סמי

היי נפלתי ונגרם לי פצעים בפנים וזה גרם לצלקות בעור הפנים התייעצתי עם רופאים כל אחד מציע סוג לייזר אחר מה לדעתכם הטיפול הטוב להעלמת צלקות מהפנים תעזרו לי להחליט בבקשה

20/10/2015 | 16:00 | מאת: גי

תשכח מזה. אל תגע בצלקות פן תגרום להם להחמרה ולתסכול רב יותר מכפי שיש לך כעת. לייזר לא יפתור לך את הבעיה זו עלומת אש בסך הכל ולא איזה פלא רפואי.

20/10/2015 | 22:30 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין