פיגמנטציה בהריון ובכלל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

19/10/2015 | 23:20 | מאת: אסנת

שלום לך, רציתי לשאול בענייןכתמי פגמנטציה.. אני כרגע בחודש 7.5, ויש לי המון כתמי פגמנטציה על הפנים,בעיקר באזור עצמות הלחיים, אמצע המצח והשפם, זה התחיל מההריון הראשון ומתגבר בהריונות, אך גם בין לבין הריונות זה מאוד חזק ומאוד מפריע לי. אפילו מייקאפ ופודרה לא מצליחים להעלים אותם תכשירים שקוסמטיקאיות נתנו=לא עוזר. יש משהו שניתן לעשות?? כבר עכשיו או לפחות לאחר הלידה המיוחלת בע"ה? אשמח לתשובה,אסנת

20/10/2015 | 16:01 | מאת: שיר

לא עכשיו ולא לאחר הלידה. אין פתרון למה שאת מתאתר ועלייך להזיק כמה שפחות לעצמייך מכל מיני תכשירים. פיגמנטציה זה סיפור לא קל.

20/10/2015 | 22:29 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

טיפול בפיגמנטציה לא מומלץ בזמן הריון והנקה . בנוסף טיפול בפיגמנטציה כדאי שיעשה בתקופת החורף. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין