רשלנות בטיפול לייזר להסרת שיער-צלקת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

27/09/2015 | 21:26 | מאת: שרון

שלום רב רציתי בבקשה לדעת. עברתי טיפול להסרת שיער מהרגליים בלייזר. הטיפול היה כואב במיוחד ונוצרו לי כוויות בדרגה אחת. כמו כן המטפלת גילחה אותי ועשתה לי חתך בשוק היכן שהעצם. עברו שלושה חודשים, הכוויות עברו אבל החתך נשאר והוא בולט ובהיר יותר מהעור שלי. הדבר מטריד אותי ורציתי לדעת האם העור יצמח וזה יחזור לקדמותו או שהמטפלת עשתה לי חתך שהוא צלקת? האם במקרים שנחתכים בגילוח זה עובר? תודה

30/09/2015 | 23:59 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

צריך לתת לזמן לעבור לאחר מכן אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין