פצעים קטנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

16/09/2015 | 14:21 | מאת: ילנה

שלום, כמעט כל פעם אחרי גילוח איבר המין אני מבחינה כמה שעות אחרי באדמומיות על הפות ופצעונים קטנטנים ומוגלתיים... (ראשים לבנים).. בתכלס אני לא מייחסת לזה חשיבות כי כל עוד אין חיכוך זה לא כואב או מציק לי.. ובדרכ עובר אחרי כמה ימים ללא מגע או גילוח. ניסיתי לעבור להסרת שיער בקרם אבל קורה אותו דבר.. האם יש סיבה לדאגה??.. האם זה עלול להתפתח לקונדילומה!?!?

18/09/2015 | 00:03 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

1. לא 2. לא דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין