זיפים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/09/2015 | 12:28 | מאת: רון

אני בשנות העשרים שלי , ויש לי בעיה מוזרה בפנים: באזור השפם והלסת גדלים הזיפים בצורה תקינה, מלאה וטבעית. מצד שני, בלחי אחת גדלים לי זיפים בצורה תקינה, ובלחי השנייה כמעט וכלום, ממש קובץ קטן של שערות. האם זה תקין, למה זה קורה והשאלה הכי חשובה : מה ניתן לעשות כדי להגדיל את כמות הזיפים בלחי הזאת, כדי שהמראה בשתי הלחיים ישתווה? רון

18/09/2015 | 00:11 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין