הרפס מסוג 1- שאלה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

04/09/2015 | 21:48 | מאת: רותם

לפני שנה בערך עשיתי בדיקות דם כלליות (כולל בדיקות למחלות מין) והופיע שיש לי הרפס מסוג 1 חיובי. אף פעם לא הופיעו לי שלפוחיות ורציתי לדעת איך יתכן שהתוצאה הייתה חיובית? הרי בודקים נוגדנים לא? ולא הייתה התפרצות בכלל (חיפשתי וקראתי באינטרנט שבדכ ההתפרצות הראשונים כואבת ומלווה בחום) עברתי ימים מאוד מלחיצים כמו התחלת לימודים אקדמים והגשות ומבחנים שבגללם לא ישנתי ימים והבנתי שסטרס גם יכול לגרום להתפרצות.. ואני בנאדם מאוד (!!) לחוץ.. הדברים הפשוטים ביותר גורמים לי לכאבי בטן ואני צריכה לעשות נשימות והכל.. יכול להיות שאין לי כלום? אני ממש בלחץ מהיכרות עם אנשים חדשים (בני זוג).. יש סיכוי שזה לשווא?

05/09/2015 | 00:01 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הסבירות היא שהייתה הידבקות אולם המופע היה ללא ביטוי פיזי. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין לייזר ודרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

05/09/2015 | 01:47 | מאת: רותם

אני יכולה להדביק אחרים? חייבת להיות התפרצות בשביל זה? יכול להיות שלא יהיו לי התפרצויות אף פעם?

מנהל פורום רפואת עור ומין