גירודים עזים בכל הגוף, אחרי מקלחת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

22/08/2015 | 10:27 | מאת: עדי

שלום, מזה הרבה שנים אני סובלת מגירוד עז בכל הגוף - אחרי מקלחות וכשאני מזיעה. אם שני אלה מלווים במצב נפשי מתוח או לחוץ, הגירוד חמור עוד יותר ולוקח יותר זמן עד שחולף. לרוב הגירודים מתחילים מיד אחרי שאני יוצאת מהמקלחת ומתנגבת ויכולים להימשך עד חצי שעה. הגירודים עזים ובלתי נסבלים (אם אני יכולה להיות מעט יצירתית - זה מרגיש כמו אלפי נמלים שזוחלות לי מתחת לעור). ניסיתי במשך השנים להחליף סבונים, להשתמש בסבון טבעי, להתקלח במים קרים.. הייתי אצל לא מעט רופאים שלא מצאו פתרון לבעיה שלי. רופא אחד נתן לי טיפול ארוך טווח בכדורים שהם בין היתר אנטי-דכאוניים. גם אלה עזרו רק בחלק קטן מהמקרים ומאוד הרדימו אותי. בחלק מהפעמים עוזר לעמוד מול מזגן או מאוורר.. אך גם זה לאחר כעשרים דקות של סבל ממושך. יש לציין שהתופעה לא מלווה בשום פריחה או אדמומיות בעור (חוץ מסימני הגירודים...). תודה מראש על תגובתך!

05/09/2015 | 00:07 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין לייזר ודרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין