פצעוני מוזרים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/08/2015 | 11:00 | מאת: סים

הי, בת 45, סובלת מזה כחודשיים מפצעונים מוזרים שבאים והולכים בבטן ובזרועות. בתחילת יולי היו לי אבעבועות רוח (בפעם השניה , ההיה בילדות). רופאת משפחה אומרת שנדרש זמן, רופאת עור טענה שזה ניראה כמו עקיצות פשפשים. אין לי חיות מחמד ובכל זאת "טיהרתי" את הבית. הפצעונים נעלמים וחוזרים באותם מקומות , ללא כאב או גירוד. מה עוד עלי לבדוק?

05/09/2015 | 00:12 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין לייזר ודרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין