זיעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

16/08/2015 | 10:04 | מאת: זהבית

שלום. אני בת 57. בשנים האחרונות בתקופת הקיץ, כשיש לחות, ולאו דווקא גבוהה, אני סובלת מאד מזיעה מתחת לחזה באיזור המפגש בין גומי החזיה לעור ןמלווה בריח זיעה חריף כמעט כמו של ספורטאי. אני מניחה ביניהם נייר סופג, כדי שלא יהיה מגע של גומי עם העור, אך ללא הועיל. איני יודעת איך לטפל בזה, זהו אזור רגיש, וחוששתני שתכשירים מסויימים עלולים לפגוע בעור הרגיש. אשמח לתשובה, אילו פעולות עליי לנקוט, ובאיזה תכשירים. תודה מראש.

20/08/2015 | 00:24 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין