חתך מתחת לרקטום !

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

14/08/2015 | 07:10 | מאת: קרן

אתמול יצא לי חתך מתחת לרקטום אני מתה מכאבים אני לא יכולה לשבת ולא כלום ממה זה יכול לקרות כזה חתך וכמה זמן החלמה זה לוקח אני מורחת בייבי פסטה וזה לא עוזר בכלום אני מתה איזה משחה היית ממליץ לי להקל על הכאבים האלה

15/08/2015 | 23:53 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

כל משחה יכולה להקל אך מומלץ לגשת לרופא עור בכדי לאבחן ולקבל טיפול מתאים. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

18/08/2015 | 02:03 | מאת: קרן

לא מספיק החתך יצא לי כמו שני כווית אדומות בין שני העכוזיים אני סובלת מכאבים תופת אני מרותקת למיטה אני לא יכולה לשבת על השירותים מרוב כאבי תופת אני רוצה שזה יעבור אני שמה משחת ויטו מורפן ועושה כרפסים עם צמר גפן קר בלילה אני סובלת אני גם חולת סוכרת אמרו חי שזה מזיעה או מסגדים סינטטיים אני ישנה רק עם תחתוני כותנה לא מכנסיים לא כלום אני רוצה זה יעבור ממה כזה דבר בא ?

מנהל פורום רפואת עור ומין