ליכן פלנוס ואורטיקריה כרונית

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

13/08/2015 | 13:05 | מאת: יעל

לאחרונה ראיתי שינוי בגוון העור ללבן באיזור הפות. אחרי ביופסיה התשובה הייתה שזה ליכן פלנוס. כרגע אני לא ממש סובלת מכאבים או גרד אז לא עושה משהו מיוחד בנידון. רק שלפני כמה ימים התחילה לי אלרגיה חזקה, חבורות אדומות כואבות לפעמים ומגרדות בכל מיני איזורים בגוף- סלבתי מבעיה זו לפני ארבע שנים וזה נמשך כחצי שנה. אני לוקחת אנטיהיסטמינים להרגיע את האלרגיה. האם קיים קשר בין שתי התופעות? כי בשתיהן מדובר על מערכת חיסון כושלת או בעיה במערכת החיסון. האם יש לך עיצה מה כדי לי לבדוק ולברר? תודה ויום טוב

13/08/2015 | 17:21 | מאת: שירה

הסבל שלך מיותר לגמרי יתכן ששתי המחלות שלך קשורות האחד בשני תחפשי בגוגל בדחיפות - הטיפול האלטרנטיבי במחלות עור תגיעי לאתר המתמחה בטיפול וזה הטיפול היחיד בעולם. מרופא קונבציונלי לא תרפאי כלום לצערי ומסניוני. שירה

15/08/2015 | 23:54 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

קשר לא בהכרח קיים כדאי להיבדק אצל אלרגולוג בכדי למצוא את גורמי האלרגיה. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין