פצע קטן ( בערך ס"מ ) על איבר המין בין הכיפה לפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

13/08/2015 | 01:40 | מאת: נמרוד

שלום ד"ר, אני בקירוב גיל ה 30, נמצא במערכת יחסים מזה שנה וחצי, מקיימים יחסי מין פעם עד פעמיים בשבוע. לאחרונה שמתי לב לפצע קטן ושטחי הנמצא בין הכיפה להמשך איבר המין. לא קיימתי יחסי מין שבוע ושמתי לב שהפצע מגליד אך באיטיות יחסית, דבר שלא מאפשר המשך קיום יחסי מין גם למעלה משבועיים על מנת להגיע לריפוי מלא. לפני יותר מעשור הופיעו לי פצע או פצעים בגדלים דומים על איבר המין חשבתי אז שאולי זה כתוצאה מאוננות ובשלב מסוים זה פשוט עבר. ניגשתי גם לרופא עור אז והוא נתן לי משחה שאת שמה אינני זוכר, אך שבה השתמשתי פעם פעמיים והיא אכן עזרה. האם תוכל לכתוב לי איזו משחה אוכל לקנות לריפוי הפצע באופן סופי ואולי מהיר יותר שיהיה גם להבא אם צריך..? וכן האם יש לך השערות לסיבה/לסיבות להופעת הפצע מלכתחילה. אני ובת זוגתי היגייניים למדי. אולי לא מספיק ? תודה לך, נמרוד

15/08/2015 | 23:56 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע ולתת טיפול הולם לאחר אבחון המקרה. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

17/08/2015 | 21:47 | מאת: נמרוד

מנהל פורום רפואת עור ומין