נגעים בעור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

07/08/2015 | 17:26 | מאת: עינב

שלום רב, יש לי בעיה חמורה בעור של נגעים אדומים בזרועות ובגב כף היד המתגרים מעור השמש ובעקבות זה יש גרד והתפשטות גם בשאר חלקי הגוף - כרגע בבטן ובגב. הנגעים מתפשטים גם בעזרת מגע עם הידיים. בכל פעם שנגע מתחיל להתרפות הוא יוצא במקום אחר. יש יובש בנגעים ובחלק נראה שיש קצת מוגלה אבל לא בטוחה, בנגעים החדשים. אשמח לעצה.

11/08/2015 | 12:41 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לייעץ לאחר בדיקה ואבחון. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין