ורומאל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

04/08/2015 | 00:48 | מאת: סמי

הופיעו לי לפני מספר חודשים, מגעים באזור המפשעה , רופא המשפחה רשם לי אנטיביוטיקה למריחה ומשלה נוספת ..לאחר שעברו 3 חודשים פניתי לרופא עור שנתן לי ורומאל , אני משתמש כבר כשבוע ובשל הבעייתיות אף גילחתי את המפשעה . העניין הוא שקשה להוריד את השכבה ואני צריך לגקד אותה מה שיוצר אדמומיות וכרם לפצעים להתפשט ולהיפתח .. אני צריך לראות את הרופא שוב בעוד 10 ימים אך חושש להמשיך להשתמש בתרופה שכן נראה שהנזק רב על התועלת. חשוב לציין שבמרפאה השתמש בחנקן לפני שנתן לי את התרופא. הפצעים נהיו גדולים ומשמעותיים ואף התפשטו הלאה. מה ניתן לעשות (אגב זה ווירוס של העור על מי מה שהרופא אמר) אשמח לכל עזרה ואשמח לשלוח אף תמונות

11/08/2015 | 12:47 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ניתן לטפל באמצעים נוספים כגון לייזר. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין