פסוריאזיס בראש

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

31/07/2015 | 17:04 | מאת: פרטי

היי אני בת 20 בילדותי סבלתי מפסוריאזיס בכל הגוף ניסו עליי הרבה תרופות ולא עבר אבא טיפל בי באמצעות תרופות מהצומח (אתרוג מבושל) ומרח לי את זה על הגוף וכל הגוף התרפא נשאר לי רק בראש כבר שנים זה לא עובר ואני על בסיס קבוע מקלפת את כל הקרקפת שלי עכשו אני בצבא ובשביל להשיג רופא עור בצבא לוקח בין חודשיים לחצי שנה הצלחתי להיות פעם אחת אצל רופא עור שנתן לי מין שמפו כזה (ALPHOSYL)אבל אני לא כל כך סומכת על התרופות של הצבא מכיוון שאני לא יכולה ללכת למרפאות אזרחיות הייתי רוצה שתייעץ לי על תרופה טבעית או משהו שאפשר לקנות בלי מרשם רופא כדי שהדבר הזה יעבור במהרה השיער שלי נושר בלי הפסקה ואני מגיעה למצבים שיש לי חורים בראש ויורד לי דם אשמח אם תהיה זה שיעזור לי תודה .

11/08/2015 | 12:51 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לצערי ללא בדיקה לא אוכל לסייע. אשמח לסייע לאחר אבחון. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין