תופעה מוזרה מאוד

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

28/07/2015 | 00:34 | מאת: אני

שלום, מזה כמה שבועות אני חווה תופעה מוזרה מאוד- כמה פעמים ביום אני מרגישה כאילו חרקים קטנים הולכים עלי, בעיקר באיזורים שונים ברגליים אבל לא רק. בהתחלה חשבתי שהולכות עלי נמלים קטנות אבל מעולם לא ראיתי שומדבר, כמו כן אין עקיצות או שום סימן אחר. ההרגשה עוברת רק אחרי שאני מגרדת או מעיפה את החרק הלא קיים. חשבתי שאולי מדובר במשהו פסיכוסומטי אבל אין שום שינוי בחיי כך שאין סיבה לעניין שכזה. האם זו תופעה מוכרת?

28/07/2015 | 13:04 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

גשי לרופא המשפחה לאבחון. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין