שפשוף או פסוריאזיס

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

26/07/2015 | 20:10 | מאת: אילנית

שלום רב יש לי כ שמונה שנים כתמים חומים ושטוחים בקוטר של 2ס"מ על הברכיים עם קצת יובש הם לא מגרדים ןלא כואבים רק מציקים קוסמטית רופא עור לפני שלוש שנים אמר לי שזה משפשוף אתמול רופא עור אחר טען שזה פסוריאזיס, מאחר ואני סובלת גם מסבוראה בפנים כבר שנים אני מאד לבנה בעור והכתמים ממש בולטים . הם נהיו כהים יותר ממה שהיו שאלתי היא במידה וזה שפשוף האם אפשר להבהירם? יכול להיות פסוריאזיס קוסמטי בלבד במקום אחד בגוף כל כך הרבה זמן? ומה הטיפול? המידה וזה משפשוף

28/07/2015 | 13:06 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

יש מגוון אפשרויות אולכ לבייע לאחר בדיקה ואבחון. דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין