אקנה בפות

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/07/2015 | 02:47 | מאת: נועה אור

שלום, שמי נועה בת 24 מזה כמה חודשים יוצא לי מדיי פעם פצע בפות, כמו מעין חצ'קון כזה. קיימתי יחסים לא מוגנים עם בן זוג שהיה לי למשך חצי שנה ולכן חשבתי שמדובר אולי במחלת מין. עאך הוא נבדל לכל המחלות ויצא תקין ולכן חשבתי שאולי מדובר בפפילומה. הלכתי לרופא נשים ולרופאת עור ושניהם טוענים שזה סך הכל אקנה. זה נראה ממש כמו חצ'קון , זה מתפוצץ כמו אקנה ולא כאוב או מגרד אבל ממש מביך ואני לא יודעת מה לעשות . נדמה לי שזה מהגילוח . מה אני יכולה לעשות נגד זה? תודה רבה!!

28/07/2015 | 13:14 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ייתכן שמדובר בבלוטת חלב או בלוטה אחרת שהזדהמה. פני לרופא עור או רופא נשים לקבלת טיפול דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין