פצעים במפשעה ובאיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

23/07/2015 | 13:52 | מאת: אריאל

שלום, אני אריאל בן 25. לאחרונה (שבוע אחרון) שמתי לב שיש לי על איבר המין מאין נקודות אדמות כאלו כמו חצקונים קטנים כאלה וזה החל להופיע לי גם באזור המפשעה, חשבתי בהתחלה שזה פצעי זיעה ומקלחות כן עוזרות לתופעה אבל זה חוזר. אני בספק אם מדובר במחלת מין כיוון שיש לי בת זוג יותר משלוש שנים וזה פעם ראשונה שמתפתח אצלי משהו כזה. אבל בכל זאת אשמח לדעת מה זה יכול להיות ? יש לי תור לרופא עור רק בעוד יותר מחודש ואני חושש מהחמרה של המצב. תודה רבה

28/07/2015 | 13:16 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין