בליטות דמוי עקיצה על העור

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/07/2015 | 15:33 | מאת: בני

שלום רב, בן 31 מזה מספר ימים שמופיעות לי בליטות דמוי עקיצות, מעט מגרדות בעיקר בסביבת כפות הרגליים והידיים. כל פעם מופיעה בליטה אחת או שתיים כאשר לאחר מספר דקות עד שעתיים הן נעלמות לגמרי ולאחר מכן שוב מופיעה/מופיעות בליטות כאלה שבאות ושוב נעלמות. מה זה יכול להיות? ממה יכול לנבוע? האם יש קשר ללחץ נפשי? תודה

28/07/2015 | 13:19 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין