פוליקוליטיס - מותר לחפוף?

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/07/2015 | 13:19 | מאת: אריה

יש לי פוליקוליטיס בקרקפת. מותר לחפוף את האזור שיש בו את הפצעים? הרופא עור אמר לא לגעת כדי לא להעביר את החיידק ממקום למקום. השמפו זה הד אנד שולדרס. בינתיים השתמשתי בבקטרובן G במשך 6 ימים, וזה לא נראה שיש שיפור. סה"כ צריך להשתמש בזה למשך 10 ימים, ולמרוח פעמיים כל יום.

28/07/2015 | 13:22 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

ניתן לחפוף. ייתכן ויהיה נכון לקבל טיפול אחר לבעיה. אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין