פצע

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

21/07/2015 | 08:17 | מאת: משה

לפני חודש בערך יצא לי מין כיב קטנטן באזור האף מסיבה כלשהי שגם לי לא ברורה התחלתי למחוץ אותו ממש חזקק. שגרם לכל האזור להיות ממש אדום יצא לי משם נוזל וזה נהפף להיות פצע מוזר כמו חור בגודל של 4 ממ הלכתי לרופא העור והוא נתן לי משחה אנטביות g אחרי שבוע הפצע עבר הגליד והחור נסגר אבל כבר מעל לשבועיים האזור מאוד אדום וגם לא מראה שום סימני התאוששות האם יש משהו שיכול לעזור לי לעביר את האודם הזה???

28/07/2015 | 13:24 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

הזמן דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין