פריחה בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/07/2015 | 22:24 | מאת: רוני

לפני שלושה ימים התחילה לי פריחה בפנים שהתפשטה לצוואר, ללא שיפור. קשה לי לתאר כפריחה, העור פשוט מלא גבשושיות קטנטנות ואחידות, בצבע העור שלי, ללא אדמומיות או כאב. אפשר רק להרגיש אותן. זה מציק מעט, וההרגשה היא כאילו יש איפור על הפנים או משהו שמונע מהעור לנשום כרגיל. בת 23, אני לא משתמשת באיפור, אין לי אלרגיות, ולא שיניתי שום דבר בשגרת חיי. אשמח לעצה במה מדובר

28/07/2015 | 13:25 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין